ŠOK U ATINI! Dan posle plasmana u Ligu šampiona Bajević napustio AEK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U ATINI! Dan posle plasmana u Ligu šampiona Bajević napustio AEK!

Žuto-crni će igrati u eliti.

Dušan Bajević je napustio AEK. Živa legenda atinskog kluba je funkciju izvršnog direktora napustio samo dan pošto je AEK izborio plasman u Ligu šampiona. Bajević je dva puta kao igrač vodio AEK do titule prvaka Grčke, deceniju kasnije u ulozi trenera doneo klubu još četiri šampionska pehara. Kad je klubu bilo najteže, kad je zbog finansijskih problema došao do treće lige, 2013. godine, Bajević se ponovo vratio u AEK. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danas ga je napustio zbog privatnih problema.

- AEK saopštava da je Dušan Bajević podneo ostavku sa mesta izvršnog direktora na kome je bio od leta 2013, kada je ponovna izgradnja našeg kluba počela na svim nivoima. Ikona naše 94-godišnjeg istorije. Šampion kao fudbaler, trener i kao izvršni direktor. Dušan Bajević je bio odlučujući faktor u ponovnom rađanju kluba i petogodišnjeg plana direktora koji je AEK vratio iz treće lige u Evropu. Zauvek ćeš biti među najpoštovanijim članovima naše žuto-crne porodice. Duško, hvala ti na svemu - saopštio je AEK.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.