SJAJAN DOČEK STANKOVIĆU BEZ REKORDA: Prosinečkog na trenerskom debiju bodrili kao da je Liga šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJAN DOČEK STANKOVIĆU BEZ REKORDA: Prosinečkog na trenerskom debiju bodrili kao da je Liga šampiona

Crveno-beli uspešni i sa novim trenerom

Navijači Crvene zvezde priredili su veličanstven doček Dejanu Stankoviću protiv Vojvodine (2:0). Legendarni fudbaler crveno-belih vratio se na “Marakanu” u “svom dresu” posle više od dve decenije, ali ovoga puta je seo na trenersku klupu.

Prvu pobedu Stankovića na poziciji trenera na stadionu “Rajko Mitić” posmatralo je 25.816 gledalaca.

Zanimljivo, to nije rekord na prolećnoj premijeri, jer je povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Roberta Prosinečkog u februaru 2011. godine pozdravilo čak 41.250 navijača.

U svakom slučaju, Stanković je dobio jak vetar u leđa, a na prva dva prolećna meča Zvezda je pokazala da se nalazi na dobrom putu sa novim kormilarom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.