Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Avg.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEST MESTA JE OSTALO ZA GRUPNU FAZU LŠ: Budi uz Meridian i saznaj koji su to klubovi!

Zahuktava se borba za grupnu fazu Lige šampiona (LŠ), a ove nedelje, 20. i 21. avgusta 2019, na programu su prve utakmice plej-ofa. To će biti poslednji koraci na putu ka ispunjenju cilja za šest klubova. Ajaks je posle velike borbe u dvomeču s PAOK-om uspeo da se dokopa završnog kola, a čovek odluke bio … The post ŠEST MESTA JE OSTALO ZA GRUPNU FAZU LŠ: Budi uz Meridian i saznaj koji su to klubovi! appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

KREĆE PLAY-OF ZA LIGU ŠAMPIONA - Vrhunski fudbal i mnogo napetosti do kraja

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019

Zahuktava se borba za grupnu fazu Lige šampiona, a ove nedelje na programu su utakmice plej-ofa, poslednjeg koraka na putu ka ispunjenju cilja za šest klubova...Ajaks je posle velike borbe u dvomeču s PAOK-om uspeo da se dokopa završnog kola, a čovek odluke bio je naš Dušan Tadić. Kapiten „kopljanika“...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.