SERIJA A: Vlahović na Ronalda, Staroj dami Liga šampiona VISI o koncu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 10:02

SERIJA A: Vlahović na Ronalda, Staroj dami Liga šampiona VISI o koncu!

Meč 33. kola.

Juventus se na poslednja dva gostovanja nije proslavio, pa je iz Bergama i protiv gradskog rivala Torina doneo samo bod.

I dalje je Juventusu ugrožen plasman u Ligu šampiona, pošto mu je Napoli na samo dva boda zaostatka. Zato je Staroj dami današnje (15.00) gostovanje Fiorentini izuzetno bitno - kvota na dvojku je 1,60, dok je dupla šansa 1X 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fiorentina - Juventus.

Takav rasplet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacije doveo je u pitanje učešće Stare dame u Ligi šampiona naredne sezone, budući da su odavno ispali iz trke za titulu, jer lider Inter na šest kola pre kraja prvenstva, ima ogromnih 11 bodova prednosti.

Zato je za Ronalda i ekipu pobeda u Firenci imperativ, ali će zadnja linija Bjankonera biti na velikom ispitu. Razlog tome je fenomenalna forma Dušana Vlahovića, koji blista ove sezone na "Artemio Frankiju".

Reprezentativac Srbije tri puta je bio strelac u poslednja tri meča, pa će predstavljati jednog od najvećih aduta domaćih u borbi za što bolji rezultat.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.