Ronaldo suspendovan na jednu utakmicu u Ligi šampiona

Izvor: Beta, 27.Sep.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo suspendovan na jednu utakmicu u Ligi šampiona

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo suspendovan je danas na jednu utakmicu u Ligi šampiona, zbog crvenog kartona u meču sa Valensijom.Ronaldo je svoj prvi crveni karton za 15 godina igranja u Ligi šampiona dobio u utakmici protiv Valensije, 19. septembra na Mestalji.On je dobio direktan crveni karton nakon što je u 29. minutu posle guranja i duela sa defanzivcem Valensije Muriljom, pokušao da ga povuče za kosu. Glavni sudija to nije video, ali je isključio Ronalda posle konsultacije sa pomoćnikom.Disciplinska komisija Uefa odlučila je da, osim obavezne suspenzije na jednu utakmicu, ne uveća kaznu fudbaleru Juventusa, pa će on propustiti samo duel sa Jang Bojsom, 2. oktobra u Torinu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ronaldu jedan meč kazne, igra protiv Junajteda

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2018

NION - Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda jednom utakmicom suspenzije zbog crvenog kartona na utakmici prvog kola Lige šampiona protiv Valensije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.