Roma juri vezistu u januaru, ova dvojica su u igri

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma juri vezistu u januaru, ova dvojica su u igri

Roma planira dovođenje novog fudbalera na sredini terena u januaru.

Prema informacijama "Gazete delo sport", Roma planira dovođenje jednog fudbalera sredine terena u januarskom prelaznom roku.

Dvojica su u igri, prema pisanju pomenutog medija, a to su fudbaler Borusije iz Dortmunda Julijan Vajgl i igrač Jang Bojsa Seku Sanogo.

Sanogo je realnija opcija, ovaj fudbaler iz Obale Slonovače ima 29 godina i igra sjajno ove sezone, dokazao je to i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, a čitavu svoju karijeru je proveo u Švajcarskoj.

Vajgl sa druge strane igra razočaravajuće, očekivalo se i da će više igrati i možda je bolja opcija u ovom trenutku za Romu upravo gore navedeni Sanogo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.