Realu je potreban čovek kao što je Murinjo

Izvor: B92, 20.Sep.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Realu je potreban čovek kao što je Murinjo"

Fudbaleri Real Madrida ove sezone ne igraju kako se od njih očekuje, a poraz u Ligi šampiona, bez šuta u okvir gola, od PSŽ-a (0:3) dodatno je povećao pritisak.

Španski mediji za loše rezultate u novoj sezoni ne krive samo igrače, već i šefa stručnog štaba Zinedina Zidana.

Francuz se u martu vratio "kući", na Bernabeu, međutim, još od pripremnog perioda za novu sezonu nešto ne štima u "kraljevskom klubu".

Novinari na Pirinejima su već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokrenuli priču o mogućem nasledniku Zidana, a najčešće se spominje ime "posebnog" – Žozea Murinja.

Portugalski trener nema klub od decembra prošle godine, kada je dobio otkaz u Mančester junajtedu.

Mediji očekuju da, ukoliko se stvari u Realu ne promene, već u novembru bi moglo da dođe do promene trenera.

"Real Madridu je potreban čovek kao Murinjo, koji će uvesti red u svlačionici. Njima je potreban strog trener, a malo discipline može samo da im pomogne", "Svi znamo da Murinjo čeka Peresov poziv", samo su neki od naslova u španskim medijima.

Zidan će svakako pokušati da trgne ekipu, a prvi naredni protivnik im je ekipa Sevilje, u okviru 5. kola španske Primere.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.