Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 20:07

Real i Siti u polufinalu, Liverpul i Dortmund eliminisani

Revanš utakmicama između Liverpula i Real Madrida, odnosno Borusije Dortmund i Mančester sitija, biće odlučena preostala dva učesnika polufinala ovogodišnje Lige šampiona. Okršaj Liverpula i Reala od 21.00 možete gledati u direktnom prenosu na RTS1, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Pred revanše "kraljevski" klub i "građani" imaju prednost - Real je pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Liverpul 3:1 na svom stadionu, dok Siti u Borusiju nosi višak od jednog gola (2:1).
Ekipa Zinedina Zidana je protiv "crvenih" pre osam dana odigrala jedan od najboljih mečeva ove sezone i blizu je polufinala, a sjajnu sedmicu kompletirala trijumfom nad Barselonom u "El klasiku".
 U istom terminu Borusija će na "Signal Iduna parku" dočekati Mančester siti, koji je pobedio u prvom meču, ali nije već obezbedio prolaz među četiri najbolja tima na Starom kontinentu.
Golom u gostima, bundesligaš je sačuvao šansu za plasman dalje, ali će imati velikih problema jer zbog povreda opet neće igrati Džejdon Sančo, dok su Marko Rojs i Mats Humels pod znakom pitanja.

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SITI I REAL U POLUFINALU LIGE ŠAMPIONA! ‘Građani’ slavili protiv Dortmunda, ‘nula’ u Liverpulu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2021

Fudbaleri Mančester sitija i Real Madrida plasirali su se u polufinale Lige šampiona!. The post SITI I REAL U POLUFINALU LIGE ŠAMPIONA! ‘Građani’ slavili protiv Dortmunda, ‘nula’ u Liverpulu! (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Siti preokretom opravdao ulogu favorita i izborio polufinale sa PSŽ-om

Izvor: RTS, 14.Apr.2021

Fudbaleri Mančester sitija su u dva navrata savladali Borusiju iz Dortmunda sa 2:1 i tako sa ukupnih 4:2 izborili plasman u polufinale Lige šampiona. Protivnik u toj fazi elitnog takmičenja biće im ekipa PSŽ-a. . "Građani" su eliminacijom Dortmunda otišli korak dalje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.