Real Madrid - Istorijska ili najgora sezona od kako je došao Kristijano Ronaldo?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid - Istorijska ili najgora sezona od kako je došao Kristijano Ronaldo?

Da li ste znali za ove podatke?

Real Madrid ima priliku da osvoji istorijsku, treću uzastopnu titulu u Ligi šampiona, ali istovremeno, ovo je jedna od najgorih sezona u La Ligi u poslednjih 10 godina.

Naime, Real Madrid sa trenutno osvojena 72 boda, ima priliku da u najboljem slučaju, ponovi svoju najgoru sezonu u drugoj eri Florentina Pereza, sa 78 osvojenih bodova.

Real je u sezoni, 2008/2009, godinu završio sa 78 bodova, Barselona je tada takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bila šampion pod vođstvom Pepa Gvardiole.

Real Madrid mora do kraja da pobedi u obe svoje utakmice kako bi izjednačio svoj najlošiji rekord u poslednjih 10 godina.

Kada se na to doda da je Barselona u ovom momentu 18 bodova ispred, da je osvojila i četvrti uzastopni Kup kralja, dok je Real ispao od Leganesa, jasno je da Madriđane samo pobeda u finalu Lige šampiona vadi u ovoj sezoni.

Ukoliko pobede Liverpul, svi će pričati o trećoj uzastopnoj tituli u Ligi šampiona, a ne o najgoroj na domaćoj sceni.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.