Rat se nastavlja, legenda odbila da nagradi Šaćirija, ovaj ga puno pozdravio!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat se nastavlja, legenda odbila da nagradi Šaćirija, ovaj ga puno pozdravio!

Čini se da kredibilitet fudbalskog analitičara nije baš potvrđen u slučaju Šaćiri.

O nefudbalskim razlozima nećemo, njegovi potezi, njegova stvar, ne spuštamo se na taj nivo.

Ali, Đerdan Šaćiri je igračina i to je pokazao mnogo puta. Dolazak u Liverpulu mu je probudio želju za fudbalom koju nije imao u Stouku i to je sada jasno. Dao je pet golova i imao dve asistencije u sedam mečeva u šampionatu, asistirao i u Ligi šampiona, igra zaista sjajno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ali, Geri Nevil ga ne voli.

Letos je rekao da je u pitanju igrač na koga ne možeš da računaš, da je neprofesionalan, precenjem, da potcenjuje saigrače, da je glavni krivac za ispadanje Stouka.

Jasno, Šaćiri mu je odgovorio da je to samo njegovo mišljenje, a na Mundijalu je Nevil rekao da prosto ne podnosi takve igrače.

Ali, sinoć je trebalo da mu zajedno sa Karagerom sa kojim komentariše mečeve preda nagradu za igrača utakmice, on to nije učinio.

"Kara" ga je prozvao i rekao Šaćiriju uz smeh, da bi i Nevil trebalo da bude tu, a Švajcarac je uz osmeh odgovorio, "Pozdravite ga puno..."
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.