Raskol u Bajernu, zvezde protiv Kovača, jedan od najboljih pobegao sa Alijanc Arene! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskol u Bajernu, zvezde protiv Kovača, jedan od najboljih "pobegao" sa "Alijanc Arene"! (foto)

Bavarci u krizi, hoće li Kovač opstati?

Niko Kovač je ovog leta postavljen za šefa struke minhenkog Bajerna, nakon što je dve sezone odlično radio u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Sjajno je počela sezona za hrvatskog stratega, osvareno je sedam trijumfa iz prvih sedam mečeva, a onda je usledila kriza.

Počelo je sa Augsburgom (1:1), pa je usledio šokantni poraz od Herte (0:2), koji je Dortmund iskoristio za preuzimanje čela tabele u Nemačkoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Sinoć su Bavarci ugostili Ajaks u okviru druge runde grupne faze Lige šampiona, a meč je okončan nerešenim rezultatom (1:1).

Nakon utakmice, krenuli su na površinu da isplivavaju razni problemi.

"Sport BILD" prenosi da su tri vrlo bitna fudbalera ekipe nezadovoljna Kovačom, u pitanju su Havi Martinez, Hames Rodrigez i Mats Humels.

Potonjeg je sam Kovač kritikovao, navodno smatra da je Nemac "slaba tačka" odbrane Bajerna.

Sinoć su nemački mediji zabeležli i da je Hames Rodrigez napustio stadion Bajerna samo 10 minuta nakon završetka utakmice sa "Kopljanicima". On je bukvalno besan izjurio sa stadiona, nije progovori ni reč sa novinarima, jasno je da nešto nije u redu.

Wortloser Blitzabflug von @jamesdrodriguez. Bereits um 23:02 Uhr, also knapp 10 Minuten (!) nach Abpfiff, rauscht der Kolumbianer frischgeduscht aus der Arena ab. Frust-Potenzial scheint hoch zu sein. @SPORT1 #fantalk pic.twitter.com/RQIC7hsJuz

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) 02. октобар 2018.

Pomenuti trojac fudbalera nezadovoljan je stalnim rotacijama u ekipi, a i činjenicom da su i pored takvih rotiranja Roben i Roberi zacementirani u startnih 11.

Videćemo kako će se sve završiti, pobeda u narednom kolu Bundeslige je imperativ (Menhengladbah kod kuće), ukoliko dođe do novog kiksa, Kovač bi vrlo lako mogao da ostane bez posla.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.