Ramos objasnio: Nisu sva takmičenja jednaka, zna se prioritet...

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos objasnio: "Nisu sva takmičenja jednaka, zna se prioritet..."

Kapiten "Kraljevskog kluba" nema dilemu.

Real Madrid je najtrofejniji klub kada su u pitanju titule prvaka Evrope, 13 puta se madridski klub popeo na evropski tron.

Upravo iz tog razloga taj trofej ima posebnu draž među navijačima, ali i fudbalerima u svakoj generaciji kluba.

Defanzivac Serhio Ramos je to i priznao.

"Više volim da osvojim Ligu šampiona nego Kup kralja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naravno. Tačno je da su sva takmičenja bitna, ali Isko ili bilo koji drugi fudbaler u Realu bi više želeo da osvoji jednu Ligu šampiona nego tri Kupa kralja," bio je surovo iskren kapiten "Kraljevskog kluba".

Real ove godine nastupa u grupi G najelitnijeg evropskog takmičenja u kojoj se nalazi za Plzenom, CSKA Moskvom i Romom protiv koje igraju na Santijago Bernabeu sutra od 21 sat.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.