RASPORED LIGE ŠAMPIONA: Poznato je kada PREBOGATI Parižani i SLAVNI Liverpul stižu na Marakanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPORED LIGE ŠAMPIONA: Poznato je kada PREBOGATI Parižani i SLAVNI Liverpul stižu na Marakanu! (FOTO)

Crveno-beli dobili rivale u elitnom takmičenju.

Crvena zvezda je plasmanom u Ligu šampiona ostvarila najveći uspeh u klupskoj istoriji, od osnivanja ovog takmičenja. Nisu imali sreće na žrebu izabranici Vladana Milojevića, pošto su smešteni u najjaču moguću grupu sa evropskim velikanima kao što su Liverpul, Napoli i Pari sen Žermen, ali će Marakana u svakom od pomenutih mečeva, nesumnjivo, biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dupke puna.

TRANSFER BOMBA: Reprezentativac Srbije u FRANCUSKOM velikanu! (FOTO)

NOVA SMENA U SUPERLIGI SRBIJE: Pobedio Partizan pa dobio OTKAZ! (FOTO)

Voici le tirage complet.

Qu'en pensez-vous ? pic.twitter.com/kBYnw90AYT

— FCBarcelone 🇫🇷 (@FrenchBarcelona) August 30, 2018

TEK ŠTO SE PLASIRALA U LIGU ŠAMPIONA: Zvezda već ostala bez jednog igrača (FOTO)

Takmičenje u Ligi šampiona počinje 18. i 19. septembra, dok je poslednje šesto kolo na programu 11. i 12. decembra. Borbe od osmine finala kreću od 12/13. februara 2019. godine.

Prvu utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" Zvezda će odigrati 18. septembra u 21 čas protiv Napolija! Zatim sledi gostovanje PSŽ-u 3. oktobra, pa dvomeč sa Liverpulom 24. oktobra na Enfildu i 6. novembra u Beogradu.

Zvezda će 28. novembra na noge Napoliju, dok će takmičenje u grupi okončati 11. decembra u 21 čas protiv Parižana.

Od ove sezone, sve utakmice elitnog takmičenja igraće se u novim terminima, od 18.55 i 21 čas, dok će se mečevi nokaut faze igrati od 21. Nema sumnje da će tribine nekadašanje Marakane biti ispunjene u svakom od tri pomenuta duela.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.