Problem za Siti, nova povreda ključnog igrača

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za Siti, nova povreda ključnog igrača

Definitivno ga nećemo gledati u Ligi šampiona.

Kevin De Brujne igra sjajnu sezonu u dresu Mančester sitija, ali neće moći da pomogne svojim saigračima u drugom kolu Lige šampiona protiv zagrebačkog Dinama.

Večeras će "Modri", nakon 4:0 protiv Atalante kod kuće, gostovati prvaku Engleske na "Etihadu", koji je u prvom kolu savladao Šahtjor sa 3:0.

Belgijanac neće biti u protokolu, on je u ponedeljak propustio trening, ali se činilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će biti spreman za duel protiv hrvatskog šampiona, ipak, danas su se pojavile informacije da neće igrati protiv Dinama zbog povrede prepona.

Biće obavljene uskoro i dodatne analize, nakon kojih će znati stepen povrede i dužina oporavka, ali mediji u Engleskoj prenose da će De Brujne najverovantije propustiti i duel sa Vulverhemptonom narednog vikenda.

Vezista je minule sezone mučio muku sa povredama, ove sezone je pokazao koliko je bitan za Gvardiolinu mašineriju, videćemo kako će se sada snaći bez njega i koliko dugo će morati da se "snalaze".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATIMA ĆE BITI MAKAR MALO LAKŠE: Kevin de Brujne definitivno ne igra za Siti protiv zagrebačkog Dinama

Izvor: Kurir, 01.Okt.2019

Fudbaler Mančester sitija Kevin De Brujne propustiće današnju utakmicu protiv Dinama iz Zagreba u Ligi šampiona zbog povrede.

Nastavak na Kurir...

Potvrđeno, Mesi spreman za Inter!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 12:49

Valverde će imati pun napadački arsenal na raspologanju...Večeras se igra drugo kolo Lige šampiona, pažnju javnosti svakako privlači duel na "Kamp Nou" gde će gostovati Konteov Inter..."Neroazuri" su maksimalni u Seriji A dok su u prethodnom kolu LŠ "štucnuli" protiv Slavije Prag...Prestonica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.