Problem za Milan, Leonardo sprema čerupanje bivšeg kluba!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za Milan, Leonardo sprema čerupanje bivšeg kluba!

Brazilac se vratio na poziciju sportskog direktora kluba iz Pariza.

Velike promene su se desile u Milanu na kraju sezone u kojoj ponovo nisu uspeli da izbore plasman u Ligi šampiona, kasnije su ozvaničili da se neće takmičiti ni u drugom po redu evropskom takmičenju Ligi Evrope.

Bivši sportski direktor kluba sa "San Sira" je preuzeo istu funkciju ponovo u PSŽ-u, izgleda da će iskoristi svoje veze sa milanskim klubom.

Italijani prenose da Leonardo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima nameru da "Rosonerima" ugrabe dva bisera koja bi trebalo da predstavljaju budućnost italijanskog kluba.

Jedan je Điđi Donaruma oko kojeg je bilo već kontakta, drugi je kako se saznaje Lukas Paketa.

Brazilac je pojačao Milan početkom godine, koštao je 35 miliona evra, svojim partijama je zadobio srca domaćih navijača.

Do prodaje može doći pre svega zbog finansijskog aspekta, "Rosonerima" treba novac a do njega mogu stići samo prodajom sopstvenih igrača pošto nemaju pravo nastupa u evropskim takmičenjima.

Danas je preneseno da je Praet blizu "San Sira", ali jasno je da za povratak u najbolja takmičenja treba mnogo više dubine i kvaliteta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.