Problem za Bajern

Izvor: B92, 01.Okt.2022, 23:39

Problem za Bajern

Nemački fudbaleri i igrači minhenskog Bajerna Tomas Miler i Džošua Kimih pozitivni su na koronavirus.

Oni će odsustvovati sa meča Lige šampiona protiv češkog Plzena, koji je na programu u utorak.

"Džošu Kimih i Tomas Mileru danas su bili pozitivni na korona virus. Oba igrača nemaju siptome i dobro se osećaju. Kimih i Miler se nalaze u kućnoj izolaciji", navodi se u saopštenju Bajerna.

U Bavarskoj, karantin prestaje nakon pet dana, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osoba koja je bila pozitivna 48 sati nema simptome.

Bajern u subotu igra derbi Bundeslige protiv Borusije Dortmund, a nastup Kimiha i Milera je neizvestan, jer će u najboljem slučaju moći iz karantina da izadju u četvrtak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Miler i Kimih propuštaju Plzen zbog korone, protiv Dortmunda neizvesni

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Okt.2022, 00:30

Nemački fudbaleri i igrači minhenskog Bajerna Tomas Miler i Džošua Kimih pozitivni su na korona virus, saopštio je danas klub.. Oni će odsustvovati sa meča Lige šampiona protiv češkog Plzena, koji je na programu u utorak.. „Džošua Kimih i Tomas Mileru danas su bili pozitivni na korona virus....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.