Presuda - Rezultat dobar, nije gotovo, u Beogradu će goreti!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presuda - Rezultat dobar, nije gotovo, u Beogradu će goreti!

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin rekao je da ekipa može da bude zadovoljna rezultatom prve utakmice protiv Jang Bojsa.

"Ne znam da li da budem srećan zbog rezultata. Kada smo vodili 2:1 smo imali fantastičan rezultat, ali smo primili gol. Možemo da kažemo da smo zadovoljni rezultatom i da je on pozitivan pred revanš", rekao je Marin novinarima.

Zvezda je u sredu uveče igrala 2:2 sa Jang Bojsom u prvoj utakmici baraža za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona.

Miloš Degenek je kazao da se nada prolasku u grupnu fazu.

"Teška utakmica, sve u svemu. Ima mnogo pozitivnih stvari, mogli smo mnogo toga da naučimo. Bože zdravlja ćemo proći i ući u Ligu šampiona. Ništa nije gotovo, u Beogradu će sve da gori", kazao je Degenek.

Revanš će se igrati u utorak u na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.