Poznati sudija iz Lige šampiona uhapšen u Bosni, razlog, starleta, droga, oružje...

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 11:21

Poznati sudija iz Lige šampiona uhapšen u Bosni, razlog, starleta, droga, oružje...

"Potres" koji drma Balkan, hapšenja u Bijeljini i poznato lice iz sveta vrhunskog fudbala.

Priču ste verovatno već pročitali, izvesna srpska starleta je krijumčarila devojke preko granice, u policijskoj akciji u Bijeljini uhapšeno je 26 muškaraca i devojke koje su optužene za prostituciju.

Među njima je i Slovenac, Slavko Vinčić, umešan u skandal, iskusni sudija koji je ove godine svirao tri meča u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, između ostalog i duel u kome je evropski prvak Liverpul pregazio Genk.

On je već deceniju na FIFA listi, delio je pravdu kao pomoćnik Skomine na EURO 2012. Jasno, u pitanju je veliki skandal, na koji će UEFA i FIFA reagovati.

Starleta iz Srbije, poznata u ovdašnjim medijima tereti se za ilegalni prelazak granice, sa još tri devojke, one su u čamcu prešle Drinu i završile u Bijeljini.

Kod prisutnih je uz drogu pronađeno i oružje, čitav slučaj je dobio veliki publicitet u medijima širom regiona, ali o njemu pišu i mediji u Španiji i Italiji...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sudija Lige Šampiona uhapšen u akciji u Bijeljini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020

U velikoj policijskoj akciji u Bijeljini, u Bosni i Hercegovini, u četvrtak je uhapšen i poznati sudija UEFA Slavko Vinčić, piše hrvatski portal Gol...Vinčić je, navodi se, uhapšen u zajedničkoj policijskoj akciji Republike Srpske, Srbije i Slovenije, tokom koje je uhapšena višečlana grupa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.