Povratak navijača na Kamp Nou moguć u decembru

Izvor: B92, 25.Okt.2020, 12:24

Povratak navijača na Kamp Nou moguć u decembru

Poslednji meč grupe G Lige šampiona između Barselone i Juventusa mogao bi da se igra pred određenim brojem gledalaca na stadionu Kamp Nou.

Susret između španske i italijanske ekipe na programu je 8. decembra, a katalonska regionalna vlada najavila da bi Barselona mogla da otvori svoj stadion Kamp Nou za određeni broj gledalaca.

"Razgovarali smo s klubom oko postupnog povratka navijača i došli smo do zaključka da je to tema koju treba razmatrati od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice do utakmice. U prvoj fazi bi na Kamp Nou moglo biti od tri do pet hiljada osoba, a potom bi se u skladu sa epidemiološkom situacijom, taj broj mogao povećati. Mislim da bi protokoli mogli biti spremni upravo za utakmicu Lige šampiona protiv Juventusa 8. decembra, ako se situacija ne pogorša", rekao je katalonski generalni direktor za sport Đerard Figueras za lokalni sportski dnevnik Sport.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Povratak navijača na Kamp Nou moguć u decembru

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2020

Posljednji meč grupe G Lige šampiona između Barselone i Juventusa mogao bi da se igra pred određenim brojem gledalaca na stadionu Kamp Nou.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.