Posle svega, šta je Zvezda za Van la Paru? Oglasio se na Instagramu... (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2020, 16:29

Posle svega, šta je Zvezda za Van la Paru? Oglasio se na Instagramu... (foto)

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde zatvorio je još jednu stranicu u svojoj karijeri.

Letos je u finišu letnjeg prelaznog roka stigao na ''Marakanu'' kao Zvezdino veliko pojačanje za Ligu šampiona, a ovog proleća je otišao kao jedan od najvećih Zvezdinih transfer-promašaja u poslednje vreme.

Radživ van La Para nije iskoristio ukazanu priliku u Crvenoj zvezdi, igrao je ispod svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očekivanja, pa su crveno-beli još od zimus želeli da sa njim okončaju saradnju, kada ga je novi trener Dejan Stanković ''precrtao'' tokom priprema zbog nedovoljnog zalaganja.

U tome su uspeli pre nekoliko dana, tokom aktuelne pauze zbog pandemije koronavirusa, pa je Van La Para sada i definitivno bivši fudbaler Crvene zvezde.

Rastanak sa srpskim šampionom Van La Para je obeležio i na Instagramu, gde je postavio svoju fotografiju sa prazne ''Marakane'' i praktično poručio da Zvezdu doživljava kao jedno loše iskustvo u svojoj karijeri.

"Ostavi iza sebe loša iskustva, ali nauči lekciju!", napisao je Van La Para, uz haštag: ''poglavlje zatvoreno''.



-

-

Screenshot: Instagram/laparra17
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.