Posle četiri uzastopna poraza, Srbiji potrebno ČUDO za dva učesnika u LŠ!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle četiri uzastopna poraza, Srbiji potrebno ČUDO za dva učesnika u LŠ!

Srbija je mnogo izgubila sa četiri uzastopna poraza.

Eh, da smo imali makar jedan bod iz ova četiri duela, sada ne bismo gledali Hrvatima u leđa.

Srbija sa dva predstavnika u ligaškim delovima Lige šampiona i Lige Evrope je imala velike šanse da stigne do 15. mesta, tog famoznog mesta koje donosi dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona u sezoni 2021/22, ali i jednog učesnika u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Ligu Evrope iste sezone.

Ipak, Englezi su nam došli glave, Partizan i Crvena zvezda nisu postigli ni gol Mančester junajtedu i Totenhemu uz gol razliku 0:13.

Trenutna realnost jeste takva da Srbija može da računa na sledeće u sezoni 2021/22:

- jednog učesnika kvalifikacija za LŠ koji kreće od prvog kola

- bez učesnika u Ligi Evrope

- tri učesnika kvalifikacija za Ligu konferencija koji kreću od drugog kola


Da bismo stigli do 15. mesta koje nosi dva učesnika kvalifikacija za LŠ, jednog učesnika u kvalifikacijama za LE i dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu konferencija potrebno je pravo čudo imajući u vidu da su Kiprani odigrali sjajno, a posebno se to odnosi na Škote koji briljiraju.

Zahvaljujući bodu Dinama iz Zagreba u Ligi šampiona protiv Šahtjora Hrvati su nas pretekli, a isto su učinili i Škoti koji su pretekli ne samo nas, nego i Hrvate i Grke, pa su sada na 16. mestu.

Situacija bi mogla da se promeni samo ako oba naša učesnika naprave sjajne rezultate do kraja grupne faze, a obavezna je pobeda Crvene zvezde nad Olimpijakosom u Grčkoj.

Sada smo predaleko, ali ništa nije nemoguće...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.