Posebni efekat ostavio Zvezdu u igri, pobede Juventusa i Atalante

Izvor: RTS, 27.Nov.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Posebni efekat" ostavio Zvezdu u igri, pobede Juventusa i Atalante

Fudbaleri Totenhema savladali su Olimpijakos sa 4:2 u meču petog kola Grupe B Lige šampiona i tako indirektno pomogli Crvenoj zvezdi u trci za treće mesto u grupi. U derbiju kola Real Madrid i PSŽ odigrali su nerešeno 2:2, Juventus je sa 1:0 bio bolji od Atletika, dok je Atalanta savladala Dinamo sa 2:0.
Žoze Morinjo upisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvu pobedu kao trener Totenhema u Ligi šampiona, ali se za tri boda protiv Olimpijakosa njegov tim dobrano namučio.

Gosti iz Pireja imali su prednost od 2:0 u Londonu nakon samo 20 minuta igre, a golove su postizali El Arabi i Semedo.
Ipak, usledio je potpuni preokret Totenhema, ali pitanje je da li bi do preokreta došlo, da engleski tim nije postigao gol u poslednjim momentima prvog poluvremena, nakon ogromne greške odbrane Olimpijakosa.
Gol Alija u prvom poluvremenu znatno je olakšao posao u drugom poluvremenu. 
Usledila su dva gola Kejna, kao i jedan Orijea za konačnih Totenhem - Olimpijakos 4:2.
Totenhem pred poslednje kolo ima deset bodova i obezbeđeno drugo mesto u Grupi B. Kao prvoplasirani iz grupe u nastavak takmičenja ide Bajern koji je osvojio 15. bod, dok će se Crvena zvezda i Olimpijakos u Pireju u poslednjem kolu boriti za treće mesto.
Crvena zvezda ima tri boda u pet mečeva, dok je Olimpijakos na jednom.
U ostalim mečevima Lige šampiona PSŽ je uspeo da nadoknadi zaostatak od dva gola protiv Reala u Madridu.
Real je vodio 2:0 golovima Benzeme sve do 81. minuta, ali je onda u dva minuta PSŽ preko Mbapea i Sarabije uspeo da izvuče remi i osvoji osmi bod.
Dve ekipe izborile su prolaz u narednu fazu, Real kao prvoplasiran (13 bodova), dok će Briž i Galatasaraj u poslednjem kolu pokušati da izbore treće mesto. U današnjem njihovom okršaju bilo je nerešeno 1:1. Briž ima tri, Galatasaraj dva boda.
Juventus je sjajnim golom Paola Dibale savladao Atletiko sa 1:0. "Stara dama" osigurala je prolaz u narednu fazu sa prvog mesta (13 bodova), dok će se za drugu poziciju u poslednjem kolu boriti Atletiko (7) i Leverkuzen (6).
Mančester siti odigrao je nerešeno sa Šahtjorom 1:1, čime Ukrajinci ostaju u trci za drugo mesto. U drugom meču te grupe Atalanta je savladala Dinamo sa 2:0, pa se sve ekipe sem Sitija, koji je obezbedio plasman sa prve pozicije, bore za treće mesto. Siti nakon pet mečeva ima 13 bodova, Šahtjor 6, Dinamo 5, Atalanta 4.
Rezultati ostalih mečeva: Totenhem - Olimpijakos 4:2, PSŽ - Real 2:2, Juventus - Atletiko 1:0, Siti - Šahtjor 1:1, Atalanta - Dinamo 2:0, Lokomotiva - Leverkuzen 0:2, Galatasaraj - Briž 1:1. 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

J******O MATER MANČESTER SITIJU! Legendarni Ćiro Blažević u svom stilu preti četi Pepea Gvardiole! (FOTO)

Izvor: Kurir, 27.Nov.2019

Dinamo Zagreb je potpuno nadigran protiv Atalante u utakmici petog kola Lige šampiona

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.