Poketinov biser oduševio sve: Iskustvo je kao... krava!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketinov biser oduševio sve: "Iskustvo je kao... krava!?" (foto)

Izjava dana.

Totenhem sutra počinje takmičenje u Ligi šampiona pošto će u Milanu odigrati meč protiv Intera, susret je zakazan za 18.55.

"Pevci" su krenuli jako dobro u Premijer ligi, malo ih je poremetio poraz od Liverpula ovog vikenda, ali čini se da su ipak blagi favoriti protiv "Neroazura".

Napadački potencijal dve ekipe obećava sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbal, a interesantno je bilo i na konferenciji za medije održanoj danas kada je govorio menadžer londonskog kluba Maurisio Poketino.

Posebno je bila upečatljiva jedna njegova misao.

"Iskustvo je kao krava koja deset godina svakog dana gleda vozove kako prolaze ispred nje, a kada je pitate kada dolazi voz ona vam ne odgovara."

#thfc Poch has just had his Cantona 'Seagulls' moment! "[Experience] is like a cow who sees a train every day for ten years crossing in front [of her], and if you ask the cow when the train is coming she's not going to answer."

— Dan Kilpatrick (@Dan_KP) 17. септембар 2018.

Nismo baš sigurni šta je želeo da kaže ovim, možda vi imate neku ideju?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poketino otkrio - fudbaler Inter bio je njegova velika želja!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 17:36

Ko zna, možda u budućnosti budu sarađivali...Večeras od 18.55 u Milanu sastaju se Inter i Totenhem koji uz Barsu i PSV otvaraju ovogodišnje izdanje Lige šampiona...Menadžer londonskog tima Maurisio Poketino otkrio je na konferenciji za medije da je svojevremeno želeo da dovede fudbalera "Neorazura"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.