Podolski prošao lekarske preglede, debituje protiv Juventusa

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podolski prošao lekarske preglede, debituje protiv Juventusa

Lukas Podolski prošao je lekarske preglede pa će u subotu odraditi prvi trening sa novim saigračima u Interu. Napadač je po dolasku u klub izjavio da je srećan što će igrati u Seriji A, kao i da želi da pomogne “neroazurima” da se domognu Lige šampiona.

U subotu je odradio lekarske preglede koji su trajali nešto manje od dva sata, pa se popodne očekuje njegovo prisustvo na treningu. Trener Intera Roberto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Manćini smatra da je Podolski spreman za debi i to u utorak protiv Juventusa, prenose italijanski mediji.

Što se tiče finanskijskih detalja, Inter će pozajmica od šest meseci košatati 600.000 evra, a ta cifra će porasti na 900.000 ako klub izbori plasman u Ligu Evrope, a skoro milion evra ako se kvalifikuje u Ligu šampiona. Takođe, Italijani će na leto moći da ga kupe za 5.5 miliona evra.

(Foto: Beta/AP/Matteo Bazzi)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Podolski spreman za Juventus

Izvor: B92, 03.Jan.2015

Lukas Podolski prošao je lekarske preglede u Interu pa će od subote zvanično biti fudbaler milanskog kluba..."Nerazuri" su platili Arsenalu 600.000 evra za šestomesečnu pozajmicu, a u slučaju da na leto žele da otkupe Nemca, to će ih koštati 5,5 miliona evra...Podolski je u petak uveče stigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.