Plavci već u pregovorima za novog vezistu, sprema se veliki povratak u PL?

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 13:37

"Plavci" već u pregovorima za novog vezistu, sprema se veliki povratak u PL?

Već su kaparisali jedno veliko pojačanje za vezni red, na putu su da rezervišu još jedno.

Hakim Zijeh se još u februaru dogovori sa "Plavcima", od naredne sezone će igrati na "Stamford Bridžu".

Ipak, jasno je da Marokanac neće biti i jedino pojačanje Čelsija pred narednu sezonu, nisu pazarili u prethodna dva prelazna roka, imaju novca i potrebna su im pojačanja kako bi se vratili u sam vrh Premijer lige, ali i kako bi bili konkurentni u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << .

Španski mediji prenose da su već u pregovorima za novo veliko pojačanje, razgovaraju sa Barselonom oko potencijalne kupovine Filipea Kutinja.

Bivši igrač Liverpula se nije snašao u Barseloni, minulog leta je pozajmljen minhenskom Bajernu, koji nije spreman da ga otkupi za dogovorenih 120 miliona evra.

Tako je izvesno da će se Brazilac vratiti na "Kamp Nou", gde praktično više nema mesta, izvesno je da će Barsa pokušati da ga proda, kako bi sakupila novac za dve najveće želje.

Donedavno su tražili oko 80 miliona evra za Kutinjove usluge, nije poznato da li su promenili cenu, a pored "Plavaca" za Brazilca su interesovanje pokazali i Totenhem, Mančester junajted, Arsenal i čak Lester siti.

Ipak, Čelsi je prvi reagovao, videćemo da li će uspeti da presele bivšeg igrača Liverpula u svoje redove.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Rosoneri" se bacili u potragu za štoperom!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020

Neizvesna je sudbina dvojice defanzivaca u klubu, pa je potrebno pronaći i zamene...Kako prenose italijanski mediji, prioritet Milana za naredni prelazni rok biće angažovanje novog štopera...Potrudiće se da zadrže Alesija Romanjolija, ali se isto ne može reći za Musaća i Kjera, pa je jasno da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.