Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 04:09

Pirlo na mukama: Ne treba nam šamar da bismo se probudili

Juventus ove sezone dobio samo jedan meč u Seriji A, ne računajući trijumf za zelenim stolom protiv Napolija. Alarm je upaljen u redovima Bjankonera. Povredio se i Leonardo Bonuči

Nisu ni prošle sezone fudbaleri Juventusa briljirali. Osvojena je titula, ali je rana eliminacija u Ligi šampiona od Liona u osmini finala bila presudna da se uprava Bjankonera zahvali na saradnji Mauriciju Sariju posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo sezone. Stigao je, pomalo, neočekivano nekadašnji trofejni igrač torinskog tima, pre toga Intera i Milana, Andrea Pirla. Zasad, ne ide sve kako je zamislio, šampion posrće.

Samo jedna pobeda u pet kola Serije A i to protiv Samdorije na startu sezone, ne računajući trijumf za zelenim stolom proiv Napolija. Roma, Krotone i u nedelju uveče Verona uspeli su da odole devetostrukom šampionu Italije.

"Naše prvo poluvreme nije bilo dovoljno agresivno, čekali smo ih, stvorili šanse, ali nismo uspeli da postignemo gol. Dobro smo reagovali posle primljenog pogotka, ali nam ne treba šamar da bismo se probuduli“, rekao je Pirlo za italijanski Sky Sport.

Argentinac Paola Dibala igrao je prvi put u sezoni od starta, dok je junak mršavog boda (1:1) protiv Verone bio rezervista Dejan Kuluševski.

"Kuluševski je bio odmoran. On je bio jedina prava opcija koju smo imali sa klupe. Nisam očekivao da će Dibala da ostane na terenu svih 90 minuta“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Opravdanje za kikseve Stare dame je da nije bilo Kristijana Ronalda. On je u karantinu pošto je bio pozitivan na virus korona tokom reprezentativnih akcija. Nije hteo Pirlo da odgovori koga vidi kao partnera u špicu kada se oproravi Portugalac.

"Može Ronaldo da igra i sa Moratom i Dibalom, u zavinsnosti od karakteristika rivala. Protiv Verone smo imali širinu u napadu koji je obezbedio Federiko Kjeza. Pokuašali sam da vratimo u formu Federika Bernadeskija koji nije igrao dugo“.

U sredu u drugom kolu Lige šampiona u Torino stiže ranjena Barselone posle poraza u El Klasiku na Nou Kampu (1:3). Problem za trenera Juventuaa je povreda iskusnog štopera, Leonarda Bonučija. On je 15 minuta pre kraja utakmice morao van igre. Pridružio se povređenom Đorđu Kjeliniju. Podsetimo, od početka sezone ne igra ni Holanđanin De Liht, prošlogodišnje pojačanje iz Ajaksa.

"Bonuči je osetio problem sa zadnjem ložom i u Kijevu protiv Dinama proteklog vikenda. Sada se povreda pogoršala. Videćemo o kakvoj je povredi reč“, zaključio je Pirlo.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Novi problem za Kumana, bez Brazilca na Juventus!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020

Utakmica između Barselone i Juventusa igraće se u sredu u Torinu...Brazilski fudbaler Filip Kutinjo neće igrati za Barselonu protiv Juventusa u Ligi šampiona, objavio je danas španski klub...Kutinjo je povredio koleno na utakmici za vikend sa Real Madridom u španskom prvenstvu...Nije poznato koliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.