Peticija za Mesijevu suspenziju, hoće li UEFA naknadno pogledati snimak? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peticija za Mesijevu suspenziju, hoće li UEFA naknadno pogledati snimak? (video)

Tračak nade za "Redse"?

Liverpul je juče doživeo ubedljiv poraz na "Kamp Nou" od Barselone, Katalonci su u svom domu slavili sa 3:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Lionel Mesi je postigao dva pogotka, a njegov drugi bio je ujedno i njegov 600. u profesionalnoj karijeri.

Postigao ga je na veličanstven način, iz slobodnog udarca, poslao je neodbranjiv udarac ka golu Alisona, koji je paradom samo ulepšao ovu majstoriju.

Ipak, navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liverpula se nadaju da bi mogli da imaju jednu prednost u revanšu.

Naime, jedan navijač "Redsa" je primetio da je u trenutku kada je Fabinjo skrivio prekršaj za slobodan udarac, koji je Argentinac pretvorio u pogodak, Mesi udario Brazilca.

Fabinjo i Mesi su se našli u duelu, obojica su pali, sudija Kujpers je pokazao žuti karton bivšem igraču Monaka i Argentincu dao priliku da iz slobodnjaka dotuče rivala, što je ovaj i uradio.

Ipak, ono što mu je promaklo je to da je Mesi prilikom duela rukom u predelu lica udario Fabinja, stekao se utisak kao da ga je namernu udario pesnicom.

Jedan navijač je to primetio i okačio peticiju na sajt "change.org" u kojoj traži od Uefe da se Mesi retroaktivno kazni zbog ovog prestupa.

Videćemo da li će se iz Uefe oglasiti ovim povodom, peticija dobija sve više potpisa, uskoro bi mogla da počne da skreće pažnju nadležnih organa.

Messi pega un puñetazo al rival merecedor de roja, por su contra el árbitro pita falta y llega el tercero.

VARcelona pic.twitter.com/9LWRPUdD2p

— Xisco (@xisco_manjon) 01. мај 2019.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.