Pelegrini: Nastasić van terena još tri nedelje

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Nov.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini: Nastasić van terena još tri nedelje

Matija Nastasić će odsustvovati sa terena još najmanje tri nedelje, rekao je trener Mančester Sitija Manuel Pelegrini.
(FOTO: AP)
Nastasić je propustio meč Lige šampiona protiv Viktorije Plzen, a prošlog vikenda je napustio teren na poluvremenu utakmice protiv Totenhema u Premijer ligi.
Dobra vest za Siti je da se kapiten Vinsent Kompani oporavio od povrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ali neće igrati protiv Svonsija u 13. kolu Premijer lige.
Kompani je spreman, ali ne i da bi igrao protiv Svonsija. Mislim da će naredne nedelje igrati. Jovetić i Silva će, mislim, igrati protiv Bajerna iz Minhena, a Nastasiću je potrebno više vremena za oporavak, mislim tri nedelje – kazao je Pelegrini, prenose britanski mediji.
Utakmica između Mančester sitija i Svonsija igra se u nedelju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastasić tri nedelja van terena

Izvor: Press, 29.Nov.2013

Nastasić se povredio prošlog vikenda na utakmici protiv Totenhema, kada je zamenjen na poluvremenu i propustio je meč Lige šampiona sa Viktorijom iz Plzenja.. "Kompani nije spreman da igra u nedelju protiv Svonsija. Mislim da sledeće nedelje neće imati problema. Jovetić i Silva će igrati...

Nastavak na Press...

Boas se protiv Mančester junajteda bori za posao

Izvor: Politika, 29.Nov.2013

Britanski mediji pišu da će trener Totenhema izgubiti posao ako njegov tim ne pobedi „crvene đavole”. – Povređeni Ronaldo, Mesi, Lam, Švajnštajger, Riberi, Badštuber.. ..Jedna od najzanimljivijih utakmica ove nedelje biće susret između Totenhema i Mančester junajteda iako ekipe nisu u...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.