PSŽ se dodatno pojačao za napad na Ligu šampiona

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ se dodatno pojačao za napad na Ligu šampiona

Rival Crvene zvezde u grupi doveo još dva igrača.

Foto: Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Pari Sen Žermen, dan posle žreba za Ligu šampiona u kojoj će igrati u grupi sa Crvenom zvezdom, Liverpulom i Napolijem, ostvario je transfere Huana Bernata iz Bajerna i Erika Maksima Čupo-Motinga.

Čupo-Moting na "Park prinčeva" dolazi kao slobodan igrač jer mu je istekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ugovor sa Stoukom i imaće ulogu rezervne opcije neprikosnovenom Edinsonu Kavaniju, dok je Bernat pojačao upraženju poziciju levog beka.

Kamerunski napadač sarađivao je sa trenerom Parižana Tomasom Tuhelom u Majncu, igrao je još za Šalke, Nirnberg i Hamburg, dok je Bernat takođe igrao u Nemačkoj - četiri sezone za šampiona Bajern.

Njih dvojica imaće zadatak da pomognu timu u velikoj želji da se domogne trofeja Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde 3. oktobra gostuju u Parizu u drugom kolu C grupe, a na kraju grupnu faze PSŽ dolazi na stadion "Rajko Mitić" 11. decembra.

Veliki rival Parižana, Olimpik Marsej, poslao je crveno-belima zanimljivu ponudu za gostovanje u Parizu, koja se odnosi na Nemanju Radonjića.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.