PSŽ će imati najbolji tim u Evropi i tri bombe koje će razoriti svlačionicu?!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ će imati najbolji tim u Evropi i tri bombe koje će razoriti svlačionicu?!

Iako je Tuhel upozorio igrače, na marginama tinjaju dva sukoba, dolazak Bufona, i to pogotovo ako u Pariz stigne Leo Bonući bi dolio ulje na vatru...

Pari Sen Žermen će sezonu startovati kao jedan od favorita za Ligu šampiona, u to nema nikakve sumnje.

Naime, tim sada već izgleda strašno, ostalo je još da dovedu nekoliko pojačanja, dva iz Serije A, Bonućija koji je sve bliži odluci da se priključi Bufonu, Aleksu Sandru koji bi trebalo da bude levi bek, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a planira se dovođenje još jednog veziste pošto se Mota povukao, a Rabio će napustiti kluba.

Otišao je Pastore, na prodaju je Di Marija, oni ne bi bili standardni.

Ali, mediji u Francuskoj kažu da će Tuhel imati dosta problema da drži svlačionicu na okupu. Prvo, Bufon i Bonući neće trpeti Nejmarove ispade, a poznato je da je Bonući hteo da pretuče Danija Alveša u Juventusu.

To je tek početak, Belgijanac Menije smatra da zaslužuje mesto u startnoj postavi i Tuhel je već sa njim razgovartao, desni bek se plaši da će uticaj Nejmara značiti da Dani Alveš ima prednost.

Idemo dalje, problem ostaje na relaciji Nejmar-Kavani.

Nemački stručnjak je upozorio Brazilca da nikakvi sukobi na terenu i van njega neće biti tolerisani, a očekuje da Mbape preuzme ulogu medijatora, izgleda, da iako ima 19 godina, ubedljivo je najzreliji od sve trojice napadača.

Zbog toga, potencijalno najbolji tim u Evropi, ima tri otvorena sukoba, i najmanje dva klana, onaj italijanski, kao i brazilski, koji će biti ipak oslabljen, jer su ostala samo četvorica igrača iz Selesao.

Treći klan, tačnije igrači kojima će smetati ova prepucavanja su Francuzi predvođeni iskusnim Dijarom i Mbapeom, oni uz sebe imaju Munijea, ali i Julijana Drasklera.

Sve ovo je bomba na kojoj sedi Tuhel, ali on se nada da će autoritet starijih igrača, pre svih Bufona i Bonućija, ako stigne u Pariz smiriti strasti.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan prelomio, kapiten je na prodaju!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018

"Rosoneri" u problemima, drugog rešenja nema. Sada je lopta u dvorištvu dva velika kluba....Izgleda da je Milan odlučio neminovno, da proda kapitena...Leo Bonući će napustiti klub, ako neko, čitaj Pari Sen Žermen ili Junajted plati oko 40 miliona evra za iskusnog štopera...Njegov agent Lući...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.