PREMIJER LIGA: Liverpul ponovo u vozu za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 23:25

PREMIJER LIGA: Liverpul ponovo u vozu za Ligu šampiona

"Redsi" slavili u Barnliju.

Posle vrlo turbulentne sezone Liverpul se ponovo nalazi na poziciji koja vodi u Ligu šampiona i to kolo pre kraja Premijer lige. “Redsi” su kao gosti savladali Barnli rezultatom 3:0 (1:0) i popeli se na četvrto mesto koje garantuje plasman u elitno evropsko klupsko takmičenje.

Trijumf gostima doneli su Roberto Firmino u 43, Natanijel Filips u 52. i Aleks Okslade-Čembrlen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 89.minutu. Tim sa Enfilda uoči poslednjeg kola ima 66 bodova kao i petoplasirani Lester i bolju gol-razliku za četiri pogotka, što će na kraju odlučiti u slučaju istog broja bodova dva tima.

Tim Jirgena Klopa u poslednjoj rundi dočekuje Kristal palas, dok Lester igra na svom terenu protiv Totenhema koji se sa Vest hemom i Evertonom bori za mesto u Ligi Evrope.

Premijer liga, 37. kolo

Mančester junajted - Fulam 1:1

Sautempton - Lids 0:2

Brajton - Mančester siti 3:2

Čelsi - Lester 2:1

Everton - Vulverhempton 1:0

Njukasl - Šefild junajted 1:0

Totenhem - Aston vila 1:2

Kristal palas - Arsenal 1:3

Barnli - Liverpul 0:3

VBA - Vest hem 1:3

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.