PREMIJER LIGA: Lisice protiv Sautemptona jure plasman u Ligu šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 11:54

PREMIJER LIGA: Lisice protiv Sautemptona jure plasman u Ligu šampiona!

Novo kolo engleskog šampionata.

U petak je na programu 34. kolo engleske Premijer lige a meč koji otvara pomenuto kolo je duel između Sautemptona i Lestera.

Fudbaleri Sautemptona pružali su fantastične partije na početku šampionata, ali utisak je nažalost da kako je prvenstvo teklo tako su i "sveci" pružali sve gore partije.

Epilog svega je da se trenutno ova simpatična ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli, ali kako sada stvari stoje deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Sautemtpon neće imati previše problema oko opstanka u ligi, pošto u ovom trenutku ovaj tim ima čak devet bodova prednosti u odnosu na ekipu koja će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang engleskog fudbala.

Lester želi da sačuva mesto koje vodi u Ligu šampiona, Sautempton nema poseban motiv, a dvojka primamljivih 2,00. Poslednjih pet duela ovih timova na Sent Merizu donela su makar tri gola, na poslednjem je Lester slavio sa epskih 9:0, a tip UG3+ sada se plaća kvotom 1,80. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Sautempton – Lester.

U prošlom kolu su "sveci" doživeli novi poraz i to na gostovanju kod Totenhema kada je bilo 2:1.

Što se tiče Lestera kako sada stvari stoje deluje da ćemo nekadašnjeg šampiona Premijer lige ponovo gledati u Ligi šampiona.

Naime, na pet kola pre kraja sezone izabranici Brendona Rodžersa imaju čak sedam bodova viška u odnosu na petoplasiranu ekipu na tabeli, što ovaj tim stavlja u jednu izuzetno dobru situaciju.

U prošlom kolu je Lester ostvario jedan veoma važan trijumf na svom terenu kada su ruku na srce uz dosta muke slavili protiv Kristal Palasa posle preokreta, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Inače, bila je to druga uzastopna pobeda za "lisice" u Premijer ligi, koje su pre toga na svom terenu savladale i VBA sa 3:0.

Jasno je da ćemo Sautempton i naredne sezone gledati u društvu najboljih što bi vrlo verovatno mogao da iskoristi Lester kome bi ovaj trijumf praktično i definitivno doneo plasman u Ligu šampiona

Meč Sautempton - Lester na programu je u petak od 21.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.