POJAČANJA U PLANU Zvezda vraća bivšeg igrača!

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 06:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJA U PLANU Zvezda vraća bivšeg igrača!

Crveno-beli su posle Kopenhagena obezbedili evropsku jesen, posle 2:2 u Bernu protiv Jang Bojsa Liga šampiona je na dohvar ruke pred revanš na raspodatoj Marakani (utorak, 21 čas). U planu su pojačanje. Prošle godine, Zvezda je u smiraj prelaznog roka angažovala trojicu – Marka Marina, Ričmonda Boaćija i Gorana Čaušića.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zvezde protiv Jang Bojsa je 2.35. Utakmica se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << igra u utorak od 21 čas.
Novosti” pišu da je aktuelizovano interesovanje srpskog šampiona za nekadašnjeg igrača crveno-belih Filipa Mladenovića. Portal MAXBETSPORT je još početkom maja pisao da Zvezda želi Čačanina, koji igra za poljsku Lehiju iz Gdanjska.
Filiović je povratnik u reprezentaciju Srbije. Igrao je proletos kao zamena za povređenog Aleksandra Kolarova na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije u Lisabonu. On bi pojačao konkurenciju na levoj strani terena gde je Milan Rodić, koji bi mogao da napusti crveno-bele posle revanša protiv Jang Bojsa i sve bolji Brazilac Žander.
Obeštećenje je 600.000 evra, iznos koji nije problem za klub iz Ljutice Bogdana, pogotovo ako se bude igrala Liga šampiona.
Takođe, crveno-beli prate i krilne igrače Slovana, nekadašnjeg igrača OFK Beograda Aleksandra Čavrića i Marokanca Mohu. Narednih dana uprava srpskog šampiona imaće pune ruke posla. Pre nedelju dana za 1.800.000 evra Zvezda je uspela da dovede krilo Las Palmasa Matea Garsiju. Argentinac je već na debiju u sredu u Bernu postigao vodeći gol i pokazao da će biti veliko pojačanje srpskog šampiona u nastavku sezone.
MILOJEVIĆU, KRAJNJE JE VREME Boaćija na klupu, Tomanea na teren!


The post POJAČANJA U PLANU Zvezda vraća bivšeg igrača! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Povukao se Anderson – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019

Južnoafrički tensier Kevin Anderson odustao je od takmičenja na predstojećem US Openu. Finalista Vimbldona 2018. godine je imao problema i pred početak turnira i očigledno koleno ga je toliko mučilo da je ipak rešio da ne igra.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zvezde protiv Jang Bojsa je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.