POČINJE LIGA ŠAMPIONA Novi termini i poslastice već prvog dana

Izvor: Press, 17.Sep.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČINJE LIGA ŠAMPIONA Novi termini i poslastice već prvog dana

Prvo kolo grupne faze nove sezone Lige šampiona igra se sutra i prekosutra i to u novim terminima - od 18.55 i 21 sat. Nema više opštepoznatog termina od 20.45 sati ili naknadno uvednog od 18 časova kada su se igrale utakmice u kojima su domaćini bili ruski, ukrajinski i turski klubovi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Foto:Blic
Crvena zvezda svoj premijerni nastup u Ligi šampiona počinje u utorak u 21 sat protiv Napolija u Beogradu, a grupna faza traje do 12. decembra i u sklopu nje biće odigrano 96 utakmica.
Foto: UEFA / screenshot
Već prvi dan, pored za nas najzanimljivije utakmice između Zvezde i Napolija, donosi još nekoliko izuzetno atraktivnih susreta.
Raspored 1. kola (UTORAK)

GRUPA A

Klub Briž - Borusija Dortmund 21
Monako - Atletiko Madrid 21
GRUPA B
Barselona - PSV 18.55)

Inter - Totenhem 18.55)
GRUPA C
CRVENA ZVEZDA - Napoli 21
Liverpool - PSŽ 21
GRUPA D

Galatasaraj - Lokomotiva Moskva 21
Šalke - Porto 21
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.