PIRLO BROJI POSLEDNJE DANE: Juventus već našao NOVOG trenera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 11:13

PIRLO BROJI POSLEDNJE DANE: Juventus već našao NOVOG trenera (FOTO)

Nije ispunio očekivanja.

Andrea Pirlo broji poslednje dane na klupi Juventusa, a poznato je i ko će ga zameniti na trenerskoj poziciji. Italijanski mediji prenose da će Pirlo na kraju sezone završiti saradnju sa Juventusom.

„Stara dama“ nije uspela da napravi veliki rezultat u Ligi šampiona, a u domaćem prvenstvu ne samo da se ne bori za titulu, već će morati da odigra znatno bolje da bi ostala na poziciji koja vodi u elitno evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenje.

Pirlo je trener postao prošle sezone, a ovo mu je bio debitantski posao. Kako prenosi „La Republika“ očekuje se da ga na klupi nasledi Masimilijano Alegri, koji je već od od 2014. do 2019. godine radio u Torinu.

Nowy-stary trener w Juventusie❓ Massimiliano Allegri gotowy do powrotu, ale... ⚽🇮🇹 #SerieA #tvpsport https://t.co/gkHj2kyXXs

— TVP SPORT (@sport_tvppl) April 27, 2021

Osvojio je pet titula Serije A i dva puta bio poražen u finalu Lige šampiona.

Efes je u prva dva meča četvrtfinala Evrolige „oduvao“ Real, i večeras (19.00) u Madridu ima priliku da ekspresno završi posao i plasira se na Fajnal for. Kvota na dvojku je 1,35, dok je kec na Real 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Efes.

Alegeri je juna 2019. godine završio saradnju sa torinskim velikanom, a nasledio ga je Maurisio Sari koji je takođe trajao samo jednu sezonu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.