Ovo su kandidati za najboljeg trenera i igrača godine u izboru FIFA! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su kandidati za najboljeg trenera i igrača godine u izboru FIFA! (video)

FIFA će ove godine po drugi put dodeljivati "The Best" nagrade za najveća dostignuća u fudbalu.

Prošle godine je FIFA po prvi put dodeljivala pomenute nagrade, a priznanje za najboljeg igrača sveta otišlo je u ruke Kristijana Ronalda.

Portugalac je jednostavno imao sve, osvojio je Ligu Šampiona sa Realom i Evropsko prvenstvo sa Portugalijom, a čini se da je i ove godine prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << favorit za ovu nagradu.

On se nalazi u najužem izboru, zajedno sa Lionelom Mesijem (Barselona) i novim fudbalerom Pari sen Žermena, najskuplje plaćenim igračem ikada, Nejmarom (PSŽ).

Mesi je u sezoni za nama podigao trofej Kupa Kralja, Nejmar takođe, a u novoj sezoni Argentinac već ima devet golova u Primeri, dok je Nejmar ostvario najveći transfer svih vremena i blista u dresu "Svetaca" u Francuskoj.

Your 3⃣ candidates for #TheBest FIFA Men's Award 2017 💪#CristianoRonaldo #LionelMessi#Neymar

Who will be crowned #TheBest? 👑 pic.twitter.com/ju17TJ0JDA

— FIFA.com (@FIFAcom) 22. септембар 2017.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.