Ovo će biti plata novog trenera Juventusa?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo će biti plata novog trenera Juventusa?

Prema nekim navodima, Juventus je dogovorio saradnju sa novim trenerom.

Masimilijano Alegri je bivši trener Juventusa, a klub iz Torina traga za novim trenerom.

Ko bi to mogao da bude?

Sve izglednije jeste da će to biti Mauricio Sari, sadašnji trener Čelsija koji će napustiti klub na kraju ove sezone čak iako osvoji Ligu Evrope. Sari je obezbedio i plasman u Ligu šampiona naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone kroz Premijer ligu, ali sve to nije bilo dovoljno navijačima i upravi kluba da mu pruže podršku za narednu sezonu.

Iako ima dve godine još sa Čelsijem gde prima 5 miliona funti godišnje, napustiće klub i preuzeti Juventus za veću platu.

Prema navodima engleskih medija, Sari će primati 7 miliona evra godišnje, a potpisaće ugovor na tri godine.

Ipak, čekamo Juventus koji je sada na potezu, videćemo kakvi su im planovi ovog leta i da li će odmah pronaći zamenu Masimilijanu Alegriju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.