Ovaj momak ili 40 miliona - Šta je Čelsiju činiti? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj momak ili 40 miliona - Šta je Čelsiju činiti? (video)

Bajern uporan, nakon večerašnje partije će uprava "Plavac" morati dobro da razmisli.

Minhenski Bajern je krenuo u podmlađivanje ekipe.

Stigao je Alfonso Dejvis iz Vankuvera, sjajni Kanađanin od decembra trenira sa novim saigračima i u na startu drugog dela sezone će imati priliku da debituje u Minhenu.

Pred njim je sjajna budućnost, bio je pravi hit u MLS ligi sa samo 18 godina, a filozofija Bavaraca da angažuje mlade talente mogla bi da bude nastavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kupovinom u Londonu.

Naime, velika želja nemačkog šampiona je krilni fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi.

O potencijalnom transferu se uveliko piše, navodno je Bajern slao tri ponude na "Stamford Bridž" za njegove usluge, poslednju u vrednosti od 33 miliona evra.

U Čelsiju razmišljaju, navodno ne žele da ga prodaju ispod 40 miliona evra, ali još uvek nisu odbili ponudu sa "Alijanc Arene".

U međuvremenu, Hadson-Odoi je odigrao strašan meč za prvi tim Čelsija. Mauricio Sari mu je dao priliku u FA kupu protiv Notingem Foresta (2:0), ovaj mu je uzvratio sa dve asistencije.

Ne samo da je u dva navrata ostavio loptu na tacni Alvaru Morati, već je i bio najbolji pojedinac "Plavaca" na terenu, u šta se možete uveriti OVDE.

Odigrao je zaista sjajan meč, pokazao svoju brzinu, tehniku, razumevanje igre, odlično kretanje bez lopte, demonstrirao je da ima i dobro dugu loptu i to sve sa svojih 18 godina.

Ove sezone je odigrao oko 350 minuta u zvaničnim mečevima, za to vreme je upisoa tri asistencije i pogodak.

Videćemo kakva će biti odluka uprave nakon današnjeg nastupa, da li će zadržati ovaj biser ili će se opredeliti za 40ak miliona evra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Talentovano krilo ili 40 miliona - Šta je Čelsiju činiti? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019

Bajern uporan, nakon večerašnje partije će uprava "Plavaca" morati dobro da razmisli...Minhenski Bajern je krenuo u podmlađivanje ekipe...Stigao je Alfonso Dejvis iz Vankuvera, sjajni Kanađanin od decembra trenira sa novim saigračima i na startu drugog dela sezone će imati priliku da debituje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.