Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021, 14:17

Okršaj mladih napadačkih snaga u Danskoj: Kopenhagenov poslednji trk za Mitjilandom i Brondbijem

U centru pažnje biće Vind i Sulemana, Mozzart vam poklanja kvotu 1,80 na pobedu gostiju, nigde na planeti nećete pronaći veću

Titula je osam bodova daleko, ali pred Kopenhagenom su još četiri bitna koraka i mogućnost da se za početak domogne mesta broj dva koje trenutno drži Brondbi i koje garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona. Potencijalnom pobedom nad Nordsjelandom (19.00) prišao bi Borndbiju na četiri, a braniocu trofeja i lideru Mitjilandu na pet bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zaostatka tri kola pre kraja, uz dodatak da ga očekuju međusobni okršaji sa timovima za kojima kaska.

(4,30) Nordsjeland (3,80) Kopenhagen (1,80)

Motiva ima i Nordsjeland koji će pokušati da se u finišu sezone izbori za mesto u Ligi konferencija, ali mora se priznati da mu poslednjih nedelja u odbrani duva ozbiljna promaja – primio je osam golova na minule tri utakmice, dve izgubio i jednom slavio. Sada bi dodatne probleme mogao da mu napravi Jonas Vind 22-godišnji napadač i novopečeni reprezentativac Danske koji je postigao 13 i namestio šest golova na 24 prvenstvene utakmice ove sezone. Naravno, neće se pitati samo velikan iz prestonice i šampion iz pretprošle sezone jer domaćin u svojim redovima ima raspucanog tinejdžera Kamaldina Sulemanu. Momak iz Gane je u ligaškom delu četiri puta bio strelac uz šest asistencija na 20 mečeva, a u plej-ofu igra kao u transu što potvrđuje i pet golova na pet utakmica. Dakle, biće ovo okršaj mladih napadačkih snaga.

Kopenhagen je poprilično štucao na gostovanjima poslednja dva meseca u i tom periodu izgubio tri od pet duela na strani. U tom periodu van Parken stadiona nijednom nije uspeo da sačuva mrežu. Ipak, osam mečeva u nizu fudbaleri Kopenhagena nisu izgubili od Nordsjelanda uz šest pobeda i dva remija, a upravo je njihov poslednji međusobni susret završen bez pobednika (2:2). Zanimljivo, čak pet puta u poslednjih devet međusobnih duela padalo je bar četiri gola.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Okršaj mladih napadačkih snaga u Danskoj: Kopenhagenov poslednji trk za Mitjilandom i Brendbijem

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021

U centru pažnje biće Vind i Sulemana, Mozzart vam poklanja kvotu 1,80 na pobedu gostiju, nigde na planeti nećete pronaći veću..Titula je osam bodova daleko, ali pred Kopenhagenom su još četiri bitna koraka i mogućnost da se za početak domogne mesta broj dva koje trenutno drži Brendbi i koje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.