Oglasio se PSŽ, kakva je sudbina Tuhela?

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se PSŽ, kakva je sudbina Tuhela?

"Sveci" su još jednom prerano završili takmičenje u Ligi šampiona.

Fudbaleri Pari sen Žermena sinoć su poraženi na svom stadionu od Mančester junajteda u okviru osmine finala Lige šampiona.

Prvak Francuske je na "Old Trafordu" pre par nedelja slavio sa 2:0, delovalo je da će proći među osam najboljih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako su imali problema sa povredama, Junajted ih je imao daleko više.

Ipak, Solskjerova četa je uspela da slavi sa 3:1 na "Parku Prinčeva", te će tako igrati u četvrtfinalu LŠ, dok će PSŽ još jednom morati da se zadovolji trofejima u domaćim takmičenjima.

Prethodnih godina su treneri znali da dobiju otkaz zbog preranog ispadanja u elitnom takmičenju, kako je PSŽ prelako dolazio do trofeja u Francuskoj, te se kao mera za uspeh koristila Liga šampiona.

Zbog toga se povelo pitanje da li će se Tuhel zadržati još dugo na klupi "Svetaca" nakon poraza od "Đavola", ali prvi čovek kluba Naser Al Kelaifi tvrdi da Nemac ima poverenje uprave.

"Verujem treneru. Videćemo šta će on odlučiti, da li želi promene ili ne. Ali ne želimo da reagujemo zato što smo izgubili meč. Moramo da donosima odluke hladne glave.

Ovo nije trenutak. Moramo da se smirimo. Želimo da vidimo i šta trener želi. To je veoma bitno
", rekao je predsednik Pari sen Žermena.

Dakle, izgleda da će Tuhel ostati u Parizu još neko vreme, videćemo da li bi to moglo da se promeni na leto.

Nemac je posle utakmice bio vidno razočaran, smatra da njegov tim nije zaslužio da izgubi, kao i da su dve greške koštale PSŽ plasmana u narednu rundu.

"Lako je objasniti, dali smo im dva poklona u prvom poluvremenu.

U potpunosti smo kontrolisali utakmicu u prvih 30 minuta. Igrali smo jako kvalitetno, sa dobrim mentalitetom, bila je to dobra reakcija nakon prvog poklona koji smo dali Mančesteru.

Imali smo dosta prilika. A onda, ni iz kakve prilike, ni iz čega, Mančester postiže drugi gol. I onda kao da su svi sebi rekli, postigli su dva gola, iako nisu napadali.

Kontrolisali smo utakmicu, bio je to smešan rezultat.

Nikada nisam imao osećaj da će Mančester pobediti. Ali eto, pobedili su i na tome im čestitam. Ne znam da li je sezona upropašćena, ne znam.

Želite bolji odgovor 20 minuta posle utakmice? Sada je vreme da odbranim svoje igrače, to je sve
", rekao je Tomas Tuhel na konferenciji za novinare posle utakmice sa "Đavolima".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle ispadanja, PSŽ gubi najveće zvezde?

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2019

Jedan klub bi mogao itekako da profitira zaslugom Mančester junajteda...PSŽ je ponovo ispao u osmini finala Lige šampiona, imali su 2:0 na "Old Trafordu", ali su na "Parku prinčeva" poraženi sa 1:3, te "Đavoli" idu dalje, a Mbapeu, Nejmaru i družini ostaje da se bore za trofeje u Francuskoj, mada...

Nastavak na Sportske.net...

NEVERICA - Evo koliko je para potrošio PSŽ da stigne do četvrtfnala LŠ! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2019

Kad bi ''Klempavko'' mogao da se kupi....Mnogo se na ''Parku prinčeva'' očekivalo od ove sezone, Liga šampiona bila je glavni cilj, posle brojnih neuspeha u proteklim godinama i delovalo je da bi ovog proleća konačno mogao da se ostvari san navjača Pari Sn Žermena i prebogatih vlasnika ovg kluba...Ali,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.