Odložen meč Benfike i Vojvodine u LŠ

Izvor: B92, 12.Jan.2022, 00:22

Odložen meč Benfike i Vojvodine u LŠ

Meč 3. kola D grupe Lige šampiona između odbojkaša Benfike i Vojvodine odložen je nakon što su petorica igrača srpskog šampiona bili zaraženi koronavirusom,

Utakmica je trebalo da se odigra u sredu u Lisabonu, a dogovorom između Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i dva kluba, odlučeno je da se oba medjusobna duela u grupnoj fazi odigraju u februaru u Lisabonu.

Meč šestog kola, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je trebalo da bude odigran u Novom Sadu biće održan 16. februara, a dan kasnije će biti odigran odloženi meč trećeg kola.

"Postojale su tri opcije, prva je bila da idemo u sastavu koji imamo na raspolaganju. Druga ponudjena opcija je da meč u Lisabonu bude registrovan 3:0 za Benfiku, pa da drugu utakmicu igramo u Novom Sadu 16. februara, a kao treću mogućnost dobili smo da oba meča igramo u Lisabonu. Ta treća najviše je sportska i daje mogućnost da se na terenu borimo za što bolji rezultat", rekao je trener Vojvodine Slobodan Boškan, preneo je klupski sajt.

Boškan je dodao da su pozitivni na koronavirus Luka Čubrilo, Andrija Vilimanović, Radoslav Parapunov, Milan Zečević i Stefan Negić.

"Sada se nadamo što skorijem oporavku petorice igrača, kako bismo se pripremili za mečeve koji predstoje posle 20. januara", zaključio je Boškan.

Vojvodina na tabeli D grupe posle dva kola zauzima poslednje mesto bez osvojenog boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.