Belgijanci u četvrtfinalu - Novosađani završili takmičenje u Ligi šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2020, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijanci u četvrtfinalu - Novosađani završili takmičenje u Ligi šampiona

Odbojkaši Vojvodine NS seme porazom su se oprostili od najjačeg klupskog takmičenja (0:3), ali su u poslednjem kolu E grupe ostavili dobar utisak u dvorani u Ruselaru.

Sjajno su Novosađani počeli meč, posle servisa Blagojevića poveli su 5:3, a onda je Perić blokom doneo svojoj ekipi i 7:4. Sve je išlo crveno-belima u tim momentima, od servisa, preko napada do igre u polju.

Na polovini seta bilo je i 15:10 za Vojvodinu, ali su gosti malo po malo krckali zaostatak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << servisom omeli goste i stigli do izjednačenja kod rezultata 20:20. Od tog momenta vodila se žestoka borba, a u maratonskoj završnici precizniji je bio domaćin za konačnih 28:26 i vođstvo od 1:0 u setovima.

Čini se da je taj set poprilično uticao na dalji tok utakmice, iako je je bilo neizvesno i u drugom periodu. Crveno-beli su se borili za svaku loptu, bili su ravnopravan rival, ali je domaćin igrao odlično, sigurno, sa jednom jedinom namerom – da ubeležili tri boda koja mu donose četvrtfinale Lige šampiona.

U trećem setu Knak Ruselar je rano stekao prednost, servisom je poremetio Novosađane, koji nisu do kraja imali rešenje, za razigranog domaćina.

Ipak, crveno-beli su odigrali lepo ovu utakmicu i časno se oprostili od najjačeg klupskog takmičenja.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.