Izvor: Radio 021, 17.Dec.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine idu na prvu pobedu u Ligi šampiona

Odbojkaši Vojvodine odigraće danas utakmicu trećeg kola Lige šampiona, a u Novom Sadu će dočekati ekipu belgijskog Knak Ruselara.

Vošini prvotimci još uvek nemaju ostvarenu pobedu u elitnom klupskom takmičenju, te se nadaju da će u Velikoj sali Spensa, uz pomoć domaće publike, upisati prvi trijumf.

"Želeo bih sada da pozovem Novosađane, da na njih apelujem, da se oni organizuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u što većem broju. Utakmice Lige šampiona ne igraju se svakog dana. Ljudi koji se bave odbojkom treba to da razumeju i da organizuju decu. Nisam za izostanak iz škole, više apelujem na to da trening može da se preskoči, a umesto toga da se gledaju ovakvi mečevi, jer je to izuzetna prilika za učenje i sticanje odbojkaškog iskustva i znanja. Svi smo deo odbojkaške porodice i koliko nama znači podrška sa tribina, toliko i klubovima, trenerima i deci znači da prisustvuju jednom evropskom duelu", poručio je sportski direktor kluba Slobodan Boškan.

On veruje da će igrači sada izaći spremniji, a optimista pred večerašnji meč je i šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.

"Imaju ozbiljnu i dobru ekipu, sa puno stranaca. Ono što je naša želja jeste da odigramo bolje nego protiv Nemaca. Nekako mi se čini da je pred taj duel bila neka tenzija, a podsećam da je veliki uspeh i to što smo se plasirali u grupnu fazu, da smo tu među 20 najboljih evropskih ekipa. To ne znači, naravno, da ne mislim da ne možemo bolje. Imamo kvalitet da se ravnopravno borimo, važno je samo da igraju svi do jednog, da kao ekipa budemo dobri. Svi su zdravi i spremni, posle više nedelja teškog rasporeda stigao ih je umor i to je rezultiralo slabijim partijama, ali protiv Spartaka smo pokazali da smo se malo resetovali, vratili na svoje i verujemo da će danas sve to izgledati daleko bolje. Očekujem pozitivan rezultat", navodi on.

Utakmica između Vojvodine i Ruselara igra se u Velikoj sali Spensa, sa početkom u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Treći poraz odbojkaša Vojvodine u Ligi šampiona

Izvor: Beta, 17.Dec.2019

Odbojkaši Vojvodine izgubili su večeras u Novom Sadu od belgijskog Ruselara sa 2:3 (21:25, 20:25, 25:22, 25:22, 12:15) u utakmici trećeg kola Grupe E Lige šampiona.Vojvodina je upisala i treći poraz u Ligi šampiona, dok je Ruselar stigao do drugog trijumfa. Odbojkaši Vojvodine su se vratili u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.