Odbojkaši Vojvodine protiv Šomona za ulazak u Ligu šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine protiv Šomona za ulazak u Ligu šampiona

Vojvodina NS seme, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Super lige, igraće u odlučujućem, 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2019. protiv francuskog Šomona. Prvi meč će se odigrati u sredu, 7. novembra od 20.30 časova u Remsu.

Revanš utakmica će se odigrati u utorak, 13. novembra od 20.00 časova u dvorani SPC Vojvodina u Novom Sadu.

Po propozicijama CEV, za pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 3:0 i 3:1 pobednik dobija 3 boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod.

Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje "zlatni set", koji se igra odmah po završetku druge utakmice. "Zlatni set" se igra do 15 poena.

Odlukom Administrativnog Borda CEV ukinuti su tehnički tajm auti.

Pobednik duela 3. kola kvalifikacija Vojvodina NS seme – Šomon igraće u C grupi Lige šampiona 2019. sa ruskim Zenitom iz Sankt Petersburga, nemačkim Fridrihshafenom i slovenačkim ACH Volejom iz Ljubljane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Vojvodina NS seme u sredu u Remsu protiv Šomona

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2018

Vojvodina NS seme, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Super lige, igraće u odlučujućem, 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2019. protiv francuskog Šomona. Prvi meč će se odigrati u sredu, 7. novembra od 20.30 časova u Remsu...Revanš utakmica će se odigrati u utorak, 13....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.