Izvor: Radio 021, 01.Okt.2020, 22:44

Odbojkaši Vojvodine evropsko takmičenje nastavljaju u šesnaestini finala Kupa CEV

Odbojkaši Vojvodine izgubili su večeras od italijanskog Trentina, te će nastaviti takmičenje u Evropi u šesnaestini finala Kupa CEV 2021, pošto su zauzeli drugo mesto na turniru F grupe prve runde kvalifikacija za CEV Ligu šampiona.

Vojvodina je pružala snažan otpor favorizovanom Trentinu u drugoj utakmici kvalifikacionog turnira u Italiji, posebno u prva dva seta u kojima su imali i šansu za nešto više. Ipak, domaćin je slavio sa 3:0, dok su Novosađani zauzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << drugo mesto i tako obezbedili sebi bolji žreb za nastavak takmičenja u CEV kupu.

Trentino Itas, za koji igraju Srećko Lisinac i Marko Podraščanin, pobedio je večeras u Areni Trento Vojvodinu sa 3:0, po setovima 25:19, 25:20 i 25:18, posle 70 minuta igre.

Trentino je izborio plasman u drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona 2021.

Vojvodina će u šesnaestini finala igrati protiv švajcarske Šenoa Ženeve. Prvi meč će se odigrati 11. novembra u Novom Sadu, a revanš 18. novembra u Ženevi.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LISINAC I PODRAŠČANIN PREJAKI ZA NOVOSAĐANE: Odbojkaši Vojvodine bez Lige šampiona!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2020

Odbojkaši Vojvodine nastaviće takmičenje u Evropi u šesnaestini finala Kupa CEV, pošto su zauzeli drugo mesto na turniru F grupe prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona u Trentu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.