Odbojkaši Radničkog rešeni da „pokažu zube“ lideru (subota, 18.30 h)

Izvor: KGsport.info, 01.Mar.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog rešeni da „pokažu zube“ lideru (subota, 18.30 h)

U 6. kolu mini lige Srbije, odbojkaši Radničkog ugostiće u subotu, 2. marta od 18.30 časova u hali „Jezero“ aktuelnog šampiona Srbije i lidera na tabeli novosadsku Vojvodinu. Za kragujevačke odbojkaše biće ovo poslednji test pred finalni meč Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom.
Posle četiri uzastopna poraza na startu mini lige, Kragujevčani su na gostovanju u Požarevcu konačno osetili slast pobede. Više od rezultatskog, ovaj trijumf ima psihološki značaj za učenike >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Dejana Matića, kojima je neophodan višak samopouzdanja pred meč sezone sa Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije.
Do tog „Dana D“, 10. marta, odbojkaši Radničkog odigraće još jedan prvenstveni meč, i to u subotu, 2. marta na svom parketu, kada će ugostiti možda i najbolju ekipu u Srbiji, novosadsku Vojvodinu.
Ovo će biti četvrti međusobni susret Kragujevčana i Novosađana u tekućoj sezoni. U prethodna tri meča slavili su odbojkaši Vojvodine, ali se u taboru Radničkog ne obaziru puno na to, već su spremni da na svom terenu, pred svojim navijačima, pruže maksimum u želji da „uzmu skalp“ lideru i glavnom favoritu za titulu.
– Nakon dobre partije i pobede nad Mladim radnikom u Požarevcu, prišli smo na dve pobede od četvrtog mesta koje vodi u plej-of, pa iako možda zvuči nerealno, protiv Vojvodine ćemo tražiti svoju šansu da se još više uključimo u trku za plasman u narednu fazu takmičenja. Igrali smo tri puta protiv njih ove sezone, dva puta smo ubedljivo poraženi, a jednom smo odigrali dosta dobru utakmicu i malo nam je falilo da ih iznenadimo, što ćemo pokušati da uradimo i u subotu. Dobra je atmosfera u ekipi, dobro treniramo, a isto tako znamo da na svom parketu možemo da odigramo jako dobro, što smo i pokazali nekoliko puta do sada. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i da zajedno pokušamo da osvojimo bodove u „Jezeru“. – poručio je Ivan Perović, jedan od najzaslužnijih za prethodnu pobedu Radničkog u Požarevcu.
U Radničkom se nadaju da će Kragujevčani doći u velikom broju da podrže ekipu u subotu i upute im poslednje reči podrške pred meč sezone sa Crvenom zvezdom u Lajkovcu.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Kragujevčani spremni da uzvrate udarac Ivanjičanima (nedelja, 14 h)

Izvor: KGsport.info, 01.Mar.2019

Posle sjajnog početka prolećne polusezone i pobede nad Zlatiborom (3:1), fudbalere Radničkog 1923 u nedelju, 3. marta od 14 časova očekuje još jedan veliki ispit. Na „Čika Daču“ stiže trenutni lider na tabeli i doskorašnji superligaš Javor Matis, koji je u prvom delu sezone naneo Kragujevčanima...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.