OTKRIO STROGO ČUVANU TAJNU: Baloteli će biti najveći adut za Ligu šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 09:27

OTKRIO STROGO ČUVANU TAJNU: Baloteli će biti najveći adut za Ligu šampiona (FOTO)

I dalje je pod ugovorom sa Brešom.

Kluž je ponovo šampion Rumunije. U direktnom duelu savladali su Univerzitatetu usred Krajove sa 3:1 što im je bilo dovoljno za novo šampionsko slavlje.

Glavni finansijer kluba Nelu Varga otkrio je u TV emisiji nakon osvojene titule da je uveliko u pregovorima sa jednim vrhunskim italijanskim napadačem, a mediji su potom „iskopali“ da je u pitanju Baloteli koji bi trebao da bude najveće pojačanje za napad na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ligu šampiona.

Transfer colosal pregătit de CFR Cluj pentru a intra în grupele Ligii Campionilor: Neluțu Varga vrea să-l aducă pe Mario Balotelli! EXCLUSIV https://t.co/uSyFabHiQN

— Daniel-Andrei Nazare (@danielnazare) August 4, 2020

Tamnoputi golgeter je i dalje pod ugovorom s Brešom, ali je u sukobu sa gazdom Masimom Čelinom, koji ne bi imao ništa protiv da se oslobodi Balotelija, koji je pre samo godinu dana potpisao višegodišnji ugovor.

Na 17 mečeva za Brešu, Mario je postigao pet golova.

Kako pišu Rumuni, na listi želja Kluža je i rumunski reprezentativac Nikulae Stanku, koji igra za češkog šampiona Slaviju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.