OK Vojvodina: Podrška za tim i trenera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK Vojvodina: Podrška za tim i trenera

Oproštaj od Lige šampiona i nastavak evropskog putešestvija odbojkaša Vojvodine u Kupu CEV, za rukovodstvo našeg najtrofejnijeg odbojkaškog kolektiva samo je jedan od stepenika ka budućim uspesima. 

To tvrdi Dragoljub Zbiljić, član Upravnog odbora, i naglašava da na eventualne kadrovske promene niko u Vojvodini ni ne pomišlja.

"Igrači i stručni štab imaju apsolutnu podršku Uprave. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jasno je svima da je u revanšu u Tuluzu presudilo neiskustvo naših mladih igrača i da smo Ligu šampiona ispustili "na jednu loptu". Naravno, to nikako ne znači da smo izgubili veru u tim, trenere i menadžment. Naprotiv", rekao je Zbiljić.

Taj stav Zbiljić obrazlaže tvrdnjom da bezrezervno veruje u vrhunske rezultate novosadskih odbojkaša i to, kako kaže, u bliskoj budućnosti.

"Da sam mislio da je lako praviti velike šampione, ne bih se ni priključio da sve to zajedno radimo. To sam i rekao igračima, a naš cilj ostaje dominacija na domaćim terenima i "osvajanje" Evrope u narednih nekoliko sezona", rekao je Zbiljić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.