ODUŠEVLJEN VLAHOVIĆEM: On je FANTASTIČAN, nadam se da će postići gol u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 18:00

ODUŠEVLJEN VLAHOVIĆEM: On je FANTASTIČAN, nadam se da će postići gol u Ligi šampiona

Stara dama ima golgetera za narednih 10-tak godina.

Napadač Juventusa Alvaro Morata izjavio je da je dolazak Dušana Vlahovića mnogo uticao i na njegovu poziciju u timu. Španac je istakao da se nada da će srpski fudbaler u utorak postići gol u Ligi šampiona.

- Nije važno koliko sam zimus bio blizu prelaska u Barselonu. Razgovarao sam sa trenerom Alegrijem, rekao mi je kakve ideje ima. Objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je koliko će Dušanov dolazak biti važan za mene, tako je i bilo. Da se ja pitam, ostao bih u Juventusu uvek - rekao je Morata.

- Alegri značajno doprinosi tome, verujem mu. Od kada radimo zajedno, tražio je od mene mnogo toga, ali takođe zna koje su moje granice. Rekao mi je da ostanem i da mu verujem. Sada moram da opravdam poverenje koje je on imao u mene.

Na pitanje na koji način je dolazak Vlahovića uticao na njega, španski fudbaler je rekao:

- On je fantastičan igrač. Doneo je samo pozitivne stvari. Mlad je, fantastična karijera je pred njim. Čak je i van terena vrlo pozitivan, brzo se uklopio. Nadam se da će postići prvi gol u Ligi šampiona sutra.

Juventus u utorak igra protiv Viljareala prvi meč osmine finala elitnog evropskog takmičenja. Trener Alegri je potvrdio da će Morata i Vlahović biti u sastavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.