OBAVLJEN ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda ide na Baltik! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBAVLJEN ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda ide na Baltik! (FOTO)

Kreće pohod na elitu.

U Nionu je obavljen žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Fudbaleri Crvene zvezde imali su sreće, pošto će Šampion Srbije igrati u prvoj rundi protiv Spartaksa iz Jurmale, letonskog prvaka. Tim sa Marakane biće gost u prvom meču, dok je revanš na Marakani kroz nedelju dana.

VOJVODINA SE POJAČALA: Stigao dvojac, jedan igrač je iz Srbije, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi iz Gane

Mihajlović potpisao NOVI ugovor, zna se i na koliko (FOTO)

Potencijalni rivali srpskog šampiona bili su: Spartak Trnava (Slovačka), Valeta (Malta), Alaškert (Jermenija), Sutjeska (Crna Gora), i Flora Talin (Estonija).

Prvi mečevi su na programu 10. i 11. jula, a revanš utakmice sedam dana kasnije. Drugo kolo je na programu 25. i 26. jula i 31. jula i 1. avgusta.

Parovi prvog kola kvalifikacija: Torpedo Kutaisi (Gruzija) - Šerif (Moldavija), Škendija (Makedonija) - TNS (Vels), Suduva (Litvanija) - APOEL (Kipar), Olimpija (Slovenija) - Karabag (Azerbejdžan), Didelanž (Luksemburg) - Videoton (Mađarska), Pobednik pretkvalifikacija - Malme (Švedska), Helsinki (Finska) - Vikingur (Farska Ostrva), Ludogorec (Bugarska) - Krusejders (Severna Irska), Kork Siti (Republika Irska) - Legija (Poljska), Valur (Island) - Rozenborg (Norveška), Kukeši (Albanija) - Valeta (Malta), Flora (Estonija) - Hapoel Ber Ševa (Izrael), Spartaks Jurmala (Letonija) - Crvena zvezda (Srbija), Alaškert (Jermenija) - Seltik (Škotska), Spartak Trnava (Slovačka) - Zrinjski (BiH), Astana (Kazahstan) - Sutjeska (Crna Gora).

Zvezda će u žrebu za drugo kolo biti nepovlašćena i može da izvuče protivnike poput Ludogoreca, Seltika, APOELA-a, Astane, Karabaga, Šerifa, Dinamo Zagreba, BATE Borisova i Malmea. Izvlačenje parova za drugu kvalifikacionu rundu se održava u 14 časova.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Zvezda prvo protiv Spartaksa

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2018

Fudbaleri Crvene zvezde u 1. kolu kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona sastaće se sa letonskim prvakom Spartaksom, odlučeno je današnjim žrebom u Nionu. Crveno-beli će prvi meč odigrati u Jarmali...Prvak Bosne i Hercegovine Zrinjski će igrati sa Spartakom iz Trnave, ljubljanska Olimpija će...

Nastavak na N1 televizija...

Čekamo žreb za 2. kolo - Dva para kao poručena, ko je za izbegavanje?

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2018

Sada kada znamo sve parove prvog kola kvalifikacija za LŠ potpuno je jasno koje su solucije najbolje za Crvenu zvezdu...Šampion Srbije solidno je prošao na žrebu za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Izbegnuti su šampioni Slovačke i Jermenije, a Zvezda će u dvomeču pokušati da eliminiše...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.